A Németh Security & Protection Kft. egy 2022-ben megalakult, teljesen magyar tulajdonú vállalkozás, mely szakértelemmel rendelkezik védelmi szolgáltatások és biztonságtechnika területén. Cége megszületésének indítéka az volt, hogy szilárd jogi alapokon állva hatékonyan támogassa a megrendelők elvárásainak teljesítését, és elkötelezze magát az általa nyújtott szolgáltatások kiváló minőségű nyújtása mellett.

 

 

Tevékenységünket a megfelelő hatósági és egyéb szükséges engedélyek birtokában végezzük. Munkatársaink fedhetetlen előéletűek. A vállalkozás beindítása előtt is hivatásszerűen biztonsági munkával foglalkoztunk több mint 10 év gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezünk. Technikusaink is rendelkeznek hatósági engedélyekkel és végzettségekkel. Munkánkat az előírásoknak és a különböző érvényben lévő jogszabályoknak megfelelve végezzük mindig mindenkor.

 

Cégünk nem csak nagyvállalatok, vállalkozások, hanem magánszemélyek részére is rendelkezésre áll az ország teljes területén!

Helyszíni felmérések vagy telefonos / e-mailes kapcsolat alkalmával egyénileg egyeztethetnek kollégánkkal a saját igényeikkel kapcsolatban!

Tevékenységeink, szolgáltatásaink nagyon széleskörűek: telephelyek, építkezések és intézmények őrzés védelme; riasztórendszerek telepítése; beléptetőrendszerek üzemeltetése; kamerás megfigyelőrendszerek működtetése; távfelügyeleti szolgáltatás; posta- pénz és értékszállítás; rendezvények biztosítása; belsőrendészeti tevékenységek ellátása.

 

Partnereinkkel mindig olyan együttműködés és üzleti kapcsolat kialakítására törekszünk, amely révén számunkra a biztonság nem igényel folyamatos aggódást, hanem az a mindennapok részévé válik.

Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb opciók és legoptimálisabb biztonságtechnikai megoldás kiválasztásával, majd működtetésével hozzásegítsük Partnereinket és Ügyfeleinket ahhoz, ami számukra a legfontosabb: nyugodt, biztonságos környezet, teljes figyelem a tényleges feladatokra, értékekre és a családra.